Telefon

952 15 943

Åpningstider

Mandag, tirsdag og torsdag 10.00-16.00

DMK’s filosofi bak hvert produkt, er basert på forståelsen av hvordan huden responderer når den blir stimulert med en cosmeceutisk kjemi som imiterer kroppens naturlige kjemi.

Daglig bruk av DMK hudpleieprodukter er like viktige som de profesjonelle teknikkbehandlingene.

DMK produkter er plantebasert i en transdermal base. Dette gjør at huden kan næres og vedlikeholdes av seg selv. Produktene inneholder C-vitamin, som styrer hudens egne kollagen fibre, som gjør at huden ser fast og stram ut. DMK har nærende kremer som inneholder aminosyrer, proteiner og vitamin B, C og E, som gjør at huden forbedres etter sine egne biologiske prinsipper – som huden din krever for at den skal holde seg sunn og frisk.

 • Erfaringsbasert vitenskapelig beviste resultater
 • Anerkjent av den medisinske profesjonen
 • Benyttet i over 40 år i mer enn 30 land
 • Utviklet med en kombinasjon av de fineste of naturlige botaniske ingredienser
 • Behandlingsprogram som responderer til hudproblemer uten bi-effekter

dannemking.com

 

Helt Naturlig Hudfobedrings Behandlinger

Ved å kombinere det siste innen botanisk vitenskap med innovativ teknologi, har Dr. Danné Montaque-King skapt en av de mest avanserte hudpleiesystemerer som er tilgjengelig i dag. DMK’s hudpleiesystem inkluderer et utvalg av enzyme behandlinger som jobber med hudens fundamentale funksjoner. Behandlingene fokuserer på hva huden faktisk responderer på – hva som virkelig funker!

  

Enzyme Produkter

DMK konseptet har fire enzyme produkter for ansiktet og en separat enzyme maske for kropp. Enzymene i hver av de fire sofistikerte produktene, opptrer som budbringere, stimulerer nerve-endinger, sensoriske reseptorer og ganglier, og gir en umiddelbar respons inne i huden. DMK Enzyme produktene gir en effektiv hudkorrigering, samt en optimal hudfunksjon – noe som er nøkkelen til en ungdommelig og frisk hud.

 

Hvordan og Hvorfor Enzymene Fungerer

Overflødig oppbygging av døde hudceller (tørr hud) og dårlig hudfunqsjon medvirker til rynker, fine linjer, for tidlig aldring, pigmentering, sorte komedoner og kvise utbrudd. Enzymene er naturens biologiske katalysator, de jobber med følgende:

 • Hydrolysering av døde hudceller (normalisering av tørr hud)
 • Øker oksygeneringen for vevsregenerering og reparasjon
 • Øker den cellulære aktiviteten og bedrer hudfunksjonene
 • Åpner det vaskulære systemet for en optimal næring til huden
 • Stimulerer dannelsen av nytt kollagen og elastin, for en strammere og fastere hud
 • Fjerner avfallsstoffer, urenheter og gir huden et klart og vitaliserende utseende
 • Aktiverer lymfesystemet for å eliminere avfallsstoffer
 • Frigjør anti-oksidanter til å bekjempe ødeleggelser til frie radikaler, som forårsaker for tidlig aldring

 

Muskeloppstrammende Enzyme Maske

Internasjonalt anerkjent maske  som virkelig virker!

Ved å bruke en kombinasjon av enzymer , er denne behandlingen spesielt utviklet for å stimulere en dyp kontraksjon av de underliggende ansiktsmusklene. Musklene vil passivt bli strammet opp og kontrahert. Dette øker flyten av melkesyre som progressivt styrker ansiktsmusklene ved hver behandling. De muskeloppstrammende enzymene inneholder kraftige anti-oksidanter som bekjemper de skadelige effektene til frie radikaler, som kan forårsake for tidlig aldring. Enzymene inneholder også ett kobber peptid kompleks, noe som er meget effektivt til reparasjon og styrking av vevet.

Benyttet sammen med DMK enzyme masque #3, vil de muskeloppstrammende enzymene styrke skjøre kapillærer, forsterke og gi dypere effekt til enzyme masque #2, og reversere synlige aldringstegn. Ekte oksygen terapi starter på innsiden av huden og DKM Enzyme Behandlinger er kjent for sin plasmatis oksygen berikende evner. DMK muskeloppstrammende behandlingsprogram tilbyr deg et alternativ til kirurgiske inngrep – de gir resultater over tiden uten noen form for risiko.

DMK Konseptet er utviklet for behandling av alle hudtyper og hudtilstander og er ansett å ligge 20 år forut for sin tid.

Danné Montague King’s REMOVE, REBUILD, PROTECT og MAINTAIN system til hudforbedring har gitt Dr. Danné Montague-King internasjonal anerkjennelse og berømmelse fra medisinsk hold.

DMK Enzyme behandlinger er produsert for dem som lenker resultater, med fokus på hudproblemer til både kvinner og menn i alle hudkategorier. Virker som en age-management (forebygger aldring for tidlig aldring og virker hudoppstrammende), generelt forebyggende og styrkende, foryngende og forfiner huden. Sluttresultatet er sunn og god hudhelse. DMK Enzyme Behandlinger vil bringe huden din tilbake til sin optimale funksjon. Når huden din fungerer optimalt vil den umiddelbart se og føles bedre. Synlige resultater kan sees allerede etter første behandling!