Telefon

952 15 943

Åpningstider

Mandag, tirsdag og torsdag 10.00-16.00

Krystall sliping av hud hjelper mot rynker, alle arr, pigmentflekker, slapp, grov, rødmende og brannskadet hud!

Vakumet som løfter opp huden, og samtidig spyles med små krystaller, gir en utrolig regenerering i ALLE lag av huden, ikke minst i det viktigste av hudlagene; dermis/lærhuden. Denne regenereringen skyldes en fornyelse av vevet, de kollegene og elastin fibre, og remedien oppstramming av dermis og også epidemis.

BRUKSOMRÅDER

1.1 Pigmentflekker

En del pigmentflekker lar seg fjerne med sliping. Fordelen med denne behandlingsmetoden er at man har full kontroll over styrken av behandlingen, og kan derfor unngå varige merker etterpå. Man bruker i gjennomsnitt 3-5 behandlinger, avhengig av dybden på flekkene. I tilfeller der hvor pigmentet sitter dypt, vil en del pigment bli sittende igjen, men totalt sett vil flekken være blekere.

 

1.2 Acnearr

Acnearr vil jevne seg betraktelig ut slik at groper heves og forhøyninger senkes. Huden strammes opp. Man kan ta en kur på 10 behandlinger – 1 behandling per uke. De resultatene man oppnår ved arrbehandling etter acne arr er evigvarende, men på grunn av den naturlige eldingen av huden, vil arrhud alltid se verre ut med alderen. (Elastininnholdet i huden minker, og huden blir slappere). Det vil være svært forebyggende med et par behandlinger 2 ganger i året som en oppfølging. Grove porer strammes og reduseres.

 

1.3 Blå/lilla oppholdninger

Blå/lilla oppholdninger i huden vil bli forbedret etter sliping, hos noen vil de helt forsvinne.

 

1.4 Slapp hud

Slapp hud forbedres ved bruk av hudsliping på grunn av behandlingens tidligere omtalte effekt på dermis og epidermis. Man anbefaler en kur på 10 ganger, en gang pr uke eller hver 14 dag. Oppfølgning er viktig for videre forebygging. Det er en fordel om klienten samtidig bruker spesialprodukter for oppstramming av huden hjemme, både i behandlingsperioden og videre. Tørr hud slipes bort, og medfører en penetrasjon av behandlinger og av produkene hjemme.

 

1.5 Rynker

Man vil få en bedring på for tidlig eldet hud, solskadet hud, og rynker med tørr underbehandlet hud. Spesielt gode resultater på rynker og knudret hud på overleppen. Dette er en svært aktuell behandling fordi overleppen i svært liten grad forbedres ved en face-lift. Andre alternativer til dette problemet er laser og kjemisk peeling. Sliping med huslipeapparat gir betraktelige forbedringer. Årlig oppfølging er viktig for å holde gode resultater vedlike, og for forebyggelse. Det er også her en stor fordel å bruke hjemmeprodukter.

 

1.6 Generell styrking av huden og kapillærene

Hudsliping styrker både hudstrukturen, bindevevet og blodkapillærene. Dette vil man se ved at huden gradvis tåler litt høyere styrke, og lenger behandling. Dette er et tydelig tegn på en styrket hud.

 

1.7 Operasjonsarr/kirurgiske arr

Operasjonsass kan ofte være stramme. En hudslipingskur vil bedre elastisiteten betraktelig, slik at både selve arret og det omkringliggende vev blir jevnere og mykere.

 

1.8 Kelloider

Hudsliping er svært effektivt på kelloider, men her er det noe vanskeligere å fastsette antall behandlinger. Vanlige kelloider trenger circa 10 behandlinger, mens ekstra høye og harde kelloider trenger 20 behandlinger eller mer. Man bør hele tiden merke en gradvis bedring.

 

1.9 Brannskadet hud

En brannskadet hud er stramm, uelastisk og ofte uten hudfunksjonene intakt. Behandlingen vil gradvis bedre alle disse funksjonene, etterhvert myknes den stramme huden opp og elastisiteten og eventuelle kelloider bedres.

 

1.10 Vannkoppearr og groper/søkk

Hudsliping vil ikke kunne fjerne vannkoppearr, groper eller søkk. De vil bli hevet opp slik at de blir flatere og dermed mindre dype. En grunnregel for hudsliping er at så lenge man ser bedring er det grunn til å fortsette.