Telefon

952 15 943

Åpningstider

Mandag, tirsdag og torsdag 10.00-16.00

SkinPen – microneedeling er behandling basert på vitenskapelig dokumentert effekt. Målrettet behandling av ansiktsrynker, akne- arr, strekkmerker, grove porer og generelt slapp hud. Microneedeling har som formål å stimulere huden til selv å danne nytt kollagen og elastin i underhuden som kan redusere linjer, rynker og andre ujevnheter.

SkinPen er en videreutvikling av de tradisjonelle microneedeling rullene. Pennen kan lett stilles inn på ønsket nålelengde for å behandle akkurat det området man ønsker. Rundt øyne og på nese vil man behøve kortere nåler, mens man i kinn kan skru opp lengden pga. tykkelsen på huden. Muligheten for å justere nål lengden er en av grunnene til at SkinPen har vist seg å være en mer skånsom behandling enn de tradisjonelle microneedeling rullene. SkinPen virker ved at man ved hjelp av nåler lager mange tusen mikro hull i underhuden.

SkinPen arbeider med et nålehode med 12 nåler som skiftes ut hver gang for god hygiene og maks effekt. Når nålene penetrerer huden dannes det tusenvis av kanaler ned i underhuden – disse vil lukkes i løpet av få timer. Den umiddelbare effekten er at de aktive serumene som brukes i forbindelse med behandlingen, stampes ned i underhuden. De aktive ingrediensene fra serumet kan penetrere huden opptil 400 ganger mer effektivt enn ved vanlig påføring på huden. Effekten av de aktive serumene kan derfor ofte observeres nesten umiddelbart.

Behandlingen øker opptaket av de høykonsentrerte stoffene kraftig sammenlignet med andre metoder. Faktisk kan man oppleve at huden fylles såpass, at det ikke alltid er mulig å påføre en krem etter behandlingen.